Facebook

Thursday, October 19th, 2017, 9:55 am

Heb jij ook mensen verloren aan wie je nog steeds denkt? Kom dan op 2 november om 20.00 uur naar de Petrakerk en steek een kaarsje aan voor wie je dierbaar was. Kom alleen of samen. Je kunt blijven en naar de muziek luisteren of meteen weer weg gaan. Zo geven we aandacht aan allerzielen. De Petrakerk is aan de Pliniusstraat 19.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Monday, October 16th, 2017, 9:26 pm

Ook in de herfstvakantie gewoon spreekuur, dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Friday, October 13th, 2017, 6:24 am
Like je Wijk Lombardijen

👕 Kinderkleding markt 👗

Opruiming bij Opvoeden en Opgroeien in Lombardijen! De kinderkledingbank K.I.D.S organiseert op woensdag 1 november een kinderkledingmarkt in Lomba, mooie kinderkleding met een tweede kans.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Tuesday, October 10th, 2017, 8:25 pm
Foto's uit het bericht van Kerk en Buurtwerk Lombardijen

Deze vrijwilligers zijn trots op hun certificaat na de afronding van de training. Met dank aan Oranjefonds die dit financierde. Vraagwijzer kwam overleggen over goede afstemming met ons spreekuur. Voor de Nederlandse les kwam een chinese vrijwilliger de posters ophangen. Even een foto vanuit het raam tijdens huisbezoek. Het was weer een drukke dag en we hebben weer een nieuwe vrijwilliger erbij. Zij komt op maandagochtend koffie zetten voor de taalgroepen.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Monday, October 9th, 2017, 3:51 pm

Morgen de laatste keer alweer van de vrijwilligerstraining bij Kerk en buurtwerk. In november komt er een vervolg.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Sunday, October 8th, 2017, 1:59 pm

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Thursday, October 5th, 2017, 7:59 am

Dinsdag was de tweede trainingsochtend voor vrijwilligers uit Lombardijen. Goed om te zien hoe de deelnemers hiermee sterker worden. Een mooie combinatie van mensen die zich inzetten voor de wijk. Met dank aan Oranjefonds die dit medefinanciert.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Sunday, October 1st, 2017, 4:56 am
Omslagfoto van Kerk en Buurtwerk Lombardijen

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Friday, September 22nd, 2017, 8:37 pm
Kansfonds

Gaaf! Vandaag gaat dan eindelijk onze projectpartner het Allemansgilde officieel van start. Een club creatieve, talentvolle ondernemers die een bedrijfje mogen starten met behoud van hun uitkering. Zo kunnen ze op eigen tempo weer aan de slag:

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Sunday, September 17th, 2017, 4:28 pm

De afsluiting van Sappho gaat los met een gezellige Bingo en creatief bezig met vaasjes en fotolijstjes. Mooi bewoners initiatief van Vivian Mungroop-Kyte! De wens van Vivian is dat bij de volgende activiteit alle buren van de Sapphostraat en de Homerusstraat meedoen! Iedereen is welkom! Samen voor een beter Lombardijen💪

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY