Thursday, October 19th, 2017, 9:55 am

Heb jij ook mensen verloren aan wie je nog steeds denkt? Kom dan op 2 november om 20.00 uur naar de Petrakerk en steek een kaarsje aan voor wie je dierbaar was. Kom alleen of samen. Je kunt blijven en naar de muziek luisteren of meteen weer weg gaan. Zo geven we aandacht aan allerzielen. De Petrakerk is aan de Pliniusstraat 19.

Monday, October 16th, 2017, 9:26 pm

Ook in de herfstvakantie gewoon spreekuur, dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur.

Friday, October 13th, 2017, 6:24 am
Like je Wijk Lombardijen

👕 Kinderkleding markt 👗

Opruiming bij Opvoeden en Opgroeien in Lombardijen! De kinderkledingbank K.I.D.S organiseert op woensdag 1 november een kinderkledingmarkt in Lomba, mooie kinderkleding met een tweede kans.

Tuesday, October 10th, 2017, 8:25 pm
Foto's uit het bericht van Kerk en Buurtwerk Lombardijen

Deze vrijwilligers zijn trots op hun certificaat na de afronding van de training. Met dank aan Oranjefonds die dit financierde. Vraagwijzer kwam overleggen over goede afstemming met ons spreekuur. Voor de Nederlandse les kwam een chinese vrijwilliger de posters ophangen. Even een foto vanuit het raam tijdens huisbezoek. Het was weer een drukke dag en we hebben weer een nieuwe vrijwilliger erbij. Zij komt op maandagochtend koffie zetten voor de taalgroepen.

Monday, October 9th, 2017, 3:51 pm

Morgen de laatste keer alweer van de vrijwilligerstraining bij Kerk en buurtwerk. In november komt er een vervolg.

Sunday, October 8th, 2017, 1:59 pm

Thursday, October 5th, 2017, 7:59 am

Dinsdag was de tweede trainingsochtend voor vrijwilligers uit Lombardijen. Goed om te zien hoe de deelnemers hiermee sterker worden. Een mooie combinatie van mensen die zich inzetten voor de wijk. Met dank aan Oranjefonds die dit medefinanciert.

Sunday, October 1st, 2017, 4:56 am
Omslagfoto van Kerk en Buurtwerk Lombardijen

Friday, September 22nd, 2017, 8:37 pm
Kansfonds