Monday, December 11th, 2017, 4:12 pm

Onze buurtpastor Helma Hurkens gaat ons na 7 goede jaren verlaten!
Per 1 januari krijgt ze meer uren bij haar andere werk en stopt ze bij ons Kerk en Buurtwerk Lombardijen.
Kom haar nog even gedag zeggen op dinsdag 19 december van 17.00 tot 18.00 uur in de Petrakerk.
Daarna viert het Kerk en Buurtwerk haar Kerstfeest van 18.00 tot 20.00 uur. Ook daar iedereen hartelijk welkom!

Tuesday, December 5th, 2017, 9:09 pm
Fun 4 Everyone

Good Deeds pakjesavond

Monday, December 4th, 2017, 2:14 pm

Vandaag een bijdrage ontvangen van Nationaal Fonds Kinderhulp voor twee jongeren in Lombardijen. Voor kosten die zij zelf niet kunnen betalen en daardoor zouden ze in de problemen kunnen. Het is goed dat dit fonds er is, maar eigenlijk zou het niet nodig moeten zijn in een land als Nederland....

Sunday, December 3rd, 2017, 6:20 pm
Like je Wijk Lombardijen

Ook vrijwilligers van Kerk en buurtwerk en de Petrakerk kunnen zich aanmelden voor het vrijwilligersontbijt. Goed initiatief!

πŸ“£ Vrijwilligers uit Lomba opgelet, heb jij je al opgegeven voor het Vrijwilligersontbijt op donderdag 7 december? Geef je nog snel op (vΓ³Γ³r 5 december)!

Saturday, December 2nd, 2017, 1:17 pm

Gisteren in een waardige viering afscheid genomen van Jaap Hollestein, die onverwacht is overleden. Jaap was een trouwe bezoeker van In de Loop, een vriendelijke man en hij schreef mooie gedichten. We zullen hem missen. Zijn familie wensen we sterkte.

Wednesday, November 29th, 2017, 9:25 am
Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge

Spetterend koor komt de kerkdienst opluisteren. Het begint om 10.00 uur. Helma gaat ook.

Monday, November 27th, 2017, 2:47 pm

Vandaag 53 kerstkaarten gemaakt voor de voedselbank. Met Bea van de stichting metelkaarvoorelkaar. Vreemd dat ik er volgend jaar niet bij zal zijn. Afcheidsreseptie is op 19 december 17.00 -18.00 uur.

Friday, November 24th, 2017, 7:43 pm
Gebied IJsselmonde

Gebiedsnetwerker Jaqueline Schouten is gastkok bij Kinder Kook Cinema. Vandaag maken de kinderen met Jacqueline een lekkere Hollandse pot! En na het eten kijken ze met z'n allen een filmpje! Hoe gezellig is dat!

Weer zo'n mooi buurtinitatief πŸ’šπŸ‘©πŸΏβ€πŸ³πŸ‘©β€πŸ³πŸ‘©πŸ½β€πŸ³

Thursday, November 23rd, 2017, 8:51 pm
Cute Creative Clothing

Wij hadden weer een gezellige creatieve ochtend. Heb je het gemist? Geen zorgen we zijn er volgende week weer😊 bij Oeno Lombardijen

Thursday, November 23rd, 2017, 6:23 pm
Like je Wijk Lombardijen

Goed bezig

Dikke TIP; Nog een Sinterklaas surprise maken? Bij Oeno Lombardijen helpen ze je een handje!