["error","An access token is required to request this resource."]
Saturday, March 3rd, 2018, 12:34 pm
Wijkpastor Bart Starreveld vraagt aandacht voor vergeten mensen

Als wijkpastor in Rotterdam-Ommoord is Bart Starreveld bijna dagelijks in de weer met het helpen van mensen met problemen. Vaak vanuit de Open Hof, een kerk die soms meer weg heeft van een opvangplek.

Saturday, March 3rd, 2018, 12:33 pm
Wijkpastor Bart Starreveld vraagt aandacht voor vergeten mensen

Wednesday, February 21st, 2018, 8:47 pm
Uitnodiging

Wednesday, February 21st, 2018, 8:44 pm

Komt allen

Monday, February 5th, 2018, 4:52 am

Met ingang van 1 maart eindigt mijn opdracht bij Kerk en Buurtwerk Lombardijen.
Ik heb deze opdracht met veel passie en plezier gedaan.

Ik blijf wel in de in de wijk werken en zal nauw samenwerken met Bart Starreveld.

Warme groet,
Rachel Heymach

Monday, December 11th, 2017, 4:12 pm

Onze buurtpastor Helma Hurkens gaat ons na 7 goede jaren verlaten!
Per 1 januari krijgt ze meer uren bij haar andere werk en stopt ze bij ons Kerk en Buurtwerk Lombardijen.
Kom haar nog even gedag zeggen op dinsdag 19 december van 17.00 tot 18.00 uur in de Petrakerk.
Daarna viert het Kerk en Buurtwerk haar Kerstfeest van 18.00 tot 20.00 uur. Ook daar iedereen hartelijk welkom!

Tuesday, December 5th, 2017, 9:09 pm
Fun 4 Everyone

Good Deeds pakjesavond

Monday, December 4th, 2017, 2:14 pm

Vandaag een bijdrage ontvangen van Nationaal Fonds Kinderhulp voor twee jongeren in Lombardijen. Voor kosten die zij zelf niet kunnen betalen en daardoor zouden ze in de problemen kunnen. Het is goed dat dit fonds er is, maar eigenlijk zou het niet nodig moeten zijn in een land als Nederland....

Sunday, December 3rd, 2017, 6:20 pm
Like je Wijk Lombardijen

Ook vrijwilligers van Kerk en buurtwerk en de Petrakerk kunnen zich aanmelden voor het vrijwilligersontbijt. Goed initiatief!

📣 Vrijwilligers uit Lomba opgelet, heb jij je al opgegeven voor het Vrijwilligersontbijt op donderdag 7 december? Geef je nog snel op (vóór 5 december)!

Saturday, December 2nd, 2017, 1:17 pm

Gisteren in een waardige viering afscheid genomen van Jaap Hollestein, die onverwacht is overleden. Jaap was een trouwe bezoeker van In de Loop, een vriendelijke man en hij schreef mooie gedichten. We zullen hem missen. Zijn familie wensen we sterkte.